Om Familiemåltider.dk

Om os

Vi ved selv hvad det vil sige, at være en helt almindelig travl børnefamilie, man kommer hen til sidst på eftermiddagen og det store spørgsmål lyder “hvad skal vi spise til aften?” Det kan være SÅ uoverskueligt.

Sådan en aften i 2009 startede tankerne om at etablere Familiemåltider.dk. Et firma der skulle gøre netop det spørgsmål meget nemmere for andre i samme situation.

Nu yder vi, den service, at levere inspiration i form af varierede opskrifter og handler stort ind til en masse glade og tilfredse kunder samt bringer det lige til modtageren.

Vi sætter en ære i at sammensætte ugernes menuer, så de passer til vores to kassetyper. Vi har daglig kontakt til vores leverandører og tilpasser hele tiden vores produkt.

Bag alt dette står en aktiv familie, alle er involveret på den ene eller anden måde. Herudover har vi en række ansatte som lever sig ligeså meget ind i opgaven som vi gør.

Vi brænder hver især for det vi laver og nyder tanken om, at netop vores måltidskasser gør en forskel ude i hjemmene, på den ene eller anden måde.

Har du lyst til at prøve en af vores måltidskasser?